Fysiotherapiepraktijk Weurt is volop in beweging

De praktijk is weer geopend voor noodzakelijke individuele behandelingen (face-to-face) na telefonisch overleg. Voor niet noodzakelijke zorg blijft het advies nog steeds: behandeling op afstand via beeldbellen, digitale oefenprogramma's en adviezen/instructies.

Medical fitness en oefengroepjes zijn nog niet toegestaan.

Indien u nog vragen heeft over de praktijkvoering tijdens de coronapandamie kunt u bellen en dan staan we u graag te woord. Zo proberen we er toch voor u te zijn in deze moeilijke tijden.

Als u advies nodig heeft, belt u dan het praktijknummer en dan wordt u doorgeschakeld. Graag blijven we ons inzetten voor u.

Fysiotherapiepraktijk Weurt is volop in beweging om goede kwaliteit te bieden. Naar hedendaagse maatstaven is er behoefte aan een praktijkruimte en samenwerking die past binnen het format (multi)disciplinair samenwerken. Volop in beweging betekent naast een nieuwe locatie ook een nieuwe samenwerking.

Fysiotherapiepraktijk Weurt en de fysioo Beuningen hebben elkaar gevonden in het streven naar het leveren van goede specialistische zorg in Weurt en omgeving.

Per 1 april 2016 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst afgesloten.

De fysioo Beuningen is een ondernemende/innovatieve praktijk met een duidelijke visie voor de toekomst en heeft een locatie in Beuningen en diverse locaties in Nijmegen: Tooropstraat, Willemsweg, Campusbaan ROC en de Waterstraat.

Fysiotherapiepraktijk Weurt speelt in op veranderingen in de zorg door in beweging te blijven. Zie onze website voor meer informatie:

www.fysiotherapieweurt.nl
www.defysioo.nl